اخبار > وزیر بهداشت: ما با خدای خود معامله کرده‌ایم

وزیر بهداشت: ما با خدای خود معامله کرده‌ایم

متن کامل پیام :

امشب پس از سفری یک روزه، از دیار هموطنان خونگرم، از سیستان و بلوچستان بازگشتم. در این ششمین سفر، بیمارستان میرجاوه در نقطه صفر مرزی را افتتاح کردم. ششمین بیمارستانی که در دولت دکتر روحانی در این استان به‌بهره‌برداری رسید؛ در کنار ۲۱۸ پروژه بهداشتی و درمانی دیگر. این در حالی است که ۳۱۷ پروژه هم پیش از این در سیستان و بلوچستان افتتاح شده بود.

در استانی که ۱۱۰۰ کیلومتر مرز مشترک با کشورهای پاکستان و افغانستان دارد، آمار مرگ زنان باردار در مقایسه با شروع کار این دولت به یک سوم کاهش یافته؛ برای ۸۰درصد افراد بالای ۳۰ سال پرونده الکترونیک سلامت ایجاد شده و شیوع مالاریا به کمتر از یک چهارم کاهش پیدا کرده و در حال ریشه‌کن شدن است؛ بیماری وبا نیز که هر سال تعدادی از مردم این منطقه را به کام مرگ می‌کشید، طی دو سال گذشته حتی یک مورد بروز و ظهور نداشته است.

امروز همه مراکز بهداشتی در سراسر این استان پهناور دارای پزشک هستند؛ در حالی که هنگام شروع به‌کار دولت یازدهم فقط ۴۰درصد مراکز، پزشک داشتند و اینک تنها در زابل بیش از ۱۰۰ متخصص به مردم خدمات ارائه می‌دهند.

باعث افتخار است در استانی که سالیان طولانی نماد محرومیت بوده، ۶۵۰ پروژه بهداشتی، درمانی و بیمارستان در حال ساخت است و صدها میلیارد تومان برای بیمه، درمان و کاهش پرداخت مردم هنگام مراجعه به مراکز درمانی توسط دولت هزینه شده است.

با همه این کارها، امروز گروهی ما را خسته می‌نامند و می‌گویند دولت دکتر روحانی برای محرومین کاری نکرده است؛ اشکالی ندارد، بگذارید بگویند؛ ما با خدای خود معامله کرده‌ایم و امیدمان به اوست.

من و همکارانم نیز با او عهد بسته‌ایم که تا هستیم، نگذاریم این چرخ از حرکت بازایستد تا برکات آن شامل حال مردم سرزمینم از ترک و کرد و بلوچ و فارس و عرب و لر و ترکمن و شود که به راستی شایسته بهترین‌ها هستند.

1396/02/20

معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در میرجاوه عنوان کرد : نظارتهای بهداشت محیطی بر کنترل کیفی آب ومواد غذایی عامل بازدارنده شیوع بیماریهاست.
بازگشت دستگاه MRI بيمارستان علي ابن ابيطالب(ع) به چرخه خدمت
ارائه خدمات تشخیصی به 2800 نفر از مراجعان در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان
آغاز به کار همایش کشوری پیوند اعضا با هدف ترویج فرهنگ اهدای عضو در استان سیستان وبلوچستان
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همراه خیرین سلامت برای انجام اعمال جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد
برگزاری مرحله کشوری بخش کتبی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
معاون فنی مرکز بهداشت استان عنوان کرد: آموزشهای عملی بصورت ایفای نقش، لازمه ارتقای مهارت ارائه دهندگان خدمات سلامت سطح یک
پیشنهاد معاون امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به صدا و سیمای مرکز استان؛ نذر سلامت با هدف ارتقاء سواد و شاخص های سلامت در استان
موفقیت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در کسب سه مدال، در دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور
بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه از داروخانه های شبانه روزی زاهدان
اختصاص دو درصد سود سالیانه یک مجموعه صنعتی با مدیریت یک هم استانی مقیم مشهد به مجمع خیرین سلامت استان سیستان و بلوچستان
کمک خیرین در افزایش سواد سلامت یکی از نیاز های بزرگ برای توسعه سلامت و پیشگیری از بیماری ها
همه باید برای کاهش آلام بیماران و ارتقاء سلامت در استان سیستان و بلوچستان دست در دست هم دهیم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در همایش بزرگ هم استانی های مقیم خراسان رضوی:
..............................
اجرای راند دوم عملیات سمپاشی مالاریا در شهرهای سوران وسراوان ...سم پاشی 80 کانون پرخطرمالاریا
سیستان و بلوچستانی های مقیم مشهد هم پیمان با هم برای کاهش آلام بیماران نیازمند و ارتقاء زیرساختهای بهداشتی و درمانی
معاون بهداشتی دانشگاه درنشست مشترک با مدیر کل زندانهای استان: لازمه تحقق عدالت در سلامت ارائه خدمات سلامت برابر به همه افراد چه در زندان ،چه در نقاط دوردست وشهرها ومراکز استانهاست .
انتصاب دکتر مریم زابلی مدیر گروه سلامت جمعیت دانشگاه بعنوان مشاور مدیرکل سلامت جمعیت وخانواده ومدارس وزارت بهداشت
دکتر سید محمد هاشمی شهری در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری برای کاهش آسیب های اجتماعی؛