اخبار > وزیر بهداشت در مراسم راه اندازی 220 طرح بهداشتی درمانی در زاهدان عنوان کرد :توسعه سلامت در سیستان وبلوچستان اولویت طرح تحول سلامت است.

وزیر بهداشت در سفر یک روزه به زاهدان 220 طرح وپروژه بهداشتی درمانی را بصورت همزمان از طریق ویدئو کنفرانس در سراسر استان سیستان وبلوچستان راه اندازی کرد .

دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت ودرمان وآموزش پزشکی در مراسم افتتاح ۲۲۰ طرح بهداشتی درمانی سیستان و بلوچستان که  به صورت همزمان از طریق ویدئو کنفرانس در تالار بوعلی دانشکده دندانپزشکی زاهدان برگزار شد  اظهار داشت:  در دولت یازدهم بیش از 21 هزار خانه بهداشت در سراسر کشورساخته ، تجهیز وراه اندازی شده است  وراه اندازی چهار هزار پایگاه بهداشتی و سه هزار مرکز جامع سلامت و تحقق وعده دسترسی به پزشکان در مناطق مختلف کشور از جمله سیستان و بلوچستان از دیگر اقدامات این  مهمی بوده که در این دولت به انجام رسیده  است.

.وی گفت : دسترسی راحت به پزشک کار دیگری بود که در دولت تدبیر و امید محقق شد به طوری که اکنون ۱۰۰ درصد مراکز بهداشتی و درمانی سیستان و بلوچستان پزشک دارد و تعدادی پزشک نیز در نوبت برای خدمت هستند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: سیاست گذاری دولت در مسیری بود که بر خلاف سال های قبل که این استان مشکل کمبود پزشک داشت اکنون نه تنها پزشک مراکز درمانی مناطقی چون سیستان و بلوچستان تامین شده بلکه تعدادی پزشک برای ارائه خدمت در این استان در نوبت کار هستند ..
وی گفت: ۲۰ سال از تصویب قانون بیمه کردن ایرانیان گذشته و حتی در بهترین شرایط اجرا نشده بود اما دولت یازدهم با مشکلات اعتباری که داشت ۱۱ میلیون نفر از مردم کشور را بیمه کرد.
دکترهاشمی اظهار داشت: امروز ۲۲۰ پروژه در ادامه کارنامه خدمات دولت در سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسید که باید از تلاش همه دست اندرکاران حوزه بهداشت و درمان این استان برای نزدیک شدن دولت به هدفش که همان کمک به محرومان، مستضعفان و مرزنشینان تقدیر کرد.
وی افزود: تا کنون که حدود سه سال از اجرای طرح تحول نظام سلامت می گذرد ۶ بیمارستان علاوه بر بیمارستان ۳۵ تختخوابی میرجاوه که امروز افتتاح شد در زهک، هیرمند، زابل، نیکشهر، راسک و زاهدان به بهره برداری رسیده و بیمارستان های متعددی نیز در دست طراحی و اجراست.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد:  احترام به مردم و توسعه خدمات درمانی و بهداشتی هدف ماست بر این اساس بیش از ۵۰۰ پروژه تقریبا تا کنون در سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسیده و ۴۰۰ پروژه دیگر نیز در دستور کار داریم که امیدواریم بتوانیم ۵۰ درصد آنها را تا قبل از پایان دولت به بهره برداری برسانیم.
وی افزود: راه اندازی این پروژه ها  اعتبار می خواهد با این وجود دولت یازدهم حتی در بدترین شرایط از حوزه سلامت غافل نشد وبهبود شاخص های بهداشتی کار بزرگی است که رئیس جمهوری قول داد و محقق کرد.

دکترمیری ئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت : 103 مورد از220 طرح افتتاح شده مربوط به حوزه  دانشگاه زاهدان است ومابقی از پروژه ها مربوط به  دانشگاه زابل وایرانشهر می باشد..
رئیس دانشگاه خاطرنشان کرد : طرح‌های افتتاحی در زاهدان شامل 37 خانه بهداشت روستایی، 24 مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری، هفت مرکز تسهیلات زایمانی، 22 واحد مسکونی پزشک و ماما در روستاها، 9 پایگاه سلامت شهری، مرکز آموزش بهورزی چابهار، بیمارستان دارالشفا میرجاوه، درمانگاه سلامت در حاشیه شهر زاهدان و ستاد شبکه بهداشت و درمان چابهار است.

وی ادامه داد: با بهره‌برداری از این طرح‌ها 23 هزار و 385 متر مربع به مجموعه زیرساخت‌های نظام سلامت در سیستان و بلوچستان افزوده شد

لازم به ذکر است : 545 میلیارد و 286 میلیون ریال اعتبار برای ساخت  طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هزینه شده است.

وزیر بهداشت در ادامه سفر از روند ارائه خدمات بهداشتی ودرمانی در دومرکز خدمات جامع سلامت فاطمه الزهرا و ولیعصر بازدید کرد وسپس زاهدان را به مقصد تهران ترک کرد.

روابط عمومی و امور بین الملل  دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

نسخه قابل چاپ 1396/02/20|News, Other|١٥٥٠٣

پیام تسلیت ریاست محترم دانشگاه در پی سقوط هواپیمای مسافربری تهران –یاسوج
میزان دسترسی هموطنان عزیز به خدمات درمانی با حضور پزشکان متخصص در مراکز تازه تاسیس افزایش می یابد
تمدید مهلت ارسال مقالات همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
کارگاه مداخلات روانشناختی در درمان خیانت های زناشوئی در حاشیه همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
قابل توجه شرکت کنندگان همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
اطلاعیه اداره رفاه دانشگاه
اطلاعیه معاونت غذا و دارو دانشگاه
پایان کار بیست وسومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران در چابهار
گزارش تصویری از بیست و سومین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی فیزیولوژی و فارماکولوژی
برگزاری دو سمپوزیوم دانشجویی در دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران برای اولین بار در طول 22 دوره گذشته
قابل توجه اعضاء محترم هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان گرامی
تاکید بر تکمیل چرخه درمان بیماران در کنارک و کاهش مراجعات مردم به چابهار و زاهدان
تعدادی از پیشکسوتان انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران در چابهار مدرسه می سازند
حضور مجازی استاد دانشگاه هوستون آمریکا در دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
بازدید بیش از 1000 نفر از از نمایشگاه تجهیزات پزشکی وصنایع دستی استان سیستان وبلوچستان در حاشیه محل برگزاری کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی چابهار
آغاز دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران با حضور محققان, اساتید, اعضای هیئت علمی و دانشجویان داخل و خارج از کشور
روابط عمومی/ همایش استانی سلامت عابران پیاده با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وپلیس راهور استان ....رونمایی از دو طرح سفیر سلامت دانش آموزی وهمیار پلیس وسفیر سلامت سرباز برای اولین بار درکشور
روابط عمومی/معاون فنی مرکز بهداشت استان در مراسم نماز جمعه مهرستان عنوان کرد: نزدیک به نیمی از پروژه های مصوب سفر وزیر بهداشت در مهرستان به بهره برداری رسیده است.
اعلام لیست مقالات پذیرفته شده در همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت 22 بهمن ماه