اخبار > وزیر بهداشت در مراسم راه اندازی 220 طرح بهداشتی درمانی در زاهدان عنوان کرد :توسعه سلامت در سیستان وبلوچستان اولویت طرح تحول سلامت است.

وزیر بهداشت در سفر یک روزه به زاهدان 220 طرح وپروژه بهداشتی درمانی را بصورت همزمان از طریق ویدئو کنفرانس در سراسر استان سیستان وبلوچستان راه اندازی کرد .

دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت ودرمان وآموزش پزشکی در مراسم افتتاح ۲۲۰ طرح بهداشتی درمانی سیستان و بلوچستان که  به صورت همزمان از طریق ویدئو کنفرانس در تالار بوعلی دانشکده دندانپزشکی زاهدان برگزار شد  اظهار داشت:  در دولت یازدهم بیش از 21 هزار خانه بهداشت در سراسر کشورساخته ، تجهیز وراه اندازی شده است  وراه اندازی چهار هزار پایگاه بهداشتی و سه هزار مرکز جامع سلامت و تحقق وعده دسترسی به پزشکان در مناطق مختلف کشور از جمله سیستان و بلوچستان از دیگر اقدامات این  مهمی بوده که در این دولت به انجام رسیده  است.

.وی گفت : دسترسی راحت به پزشک کار دیگری بود که در دولت تدبیر و امید محقق شد به طوری که اکنون ۱۰۰ درصد مراکز بهداشتی و درمانی سیستان و بلوچستان پزشک دارد و تعدادی پزشک نیز در نوبت برای خدمت هستند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: سیاست گذاری دولت در مسیری بود که بر خلاف سال های قبل که این استان مشکل کمبود پزشک داشت اکنون نه تنها پزشک مراکز درمانی مناطقی چون سیستان و بلوچستان تامین شده بلکه تعدادی پزشک برای ارائه خدمت در این استان در نوبت کار هستند ..
وی گفت: ۲۰ سال از تصویب قانون بیمه کردن ایرانیان گذشته و حتی در بهترین شرایط اجرا نشده بود اما دولت یازدهم با مشکلات اعتباری که داشت ۱۱ میلیون نفر از مردم کشور را بیمه کرد.
دکترهاشمی اظهار داشت: امروز ۲۲۰ پروژه در ادامه کارنامه خدمات دولت در سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسید که باید از تلاش همه دست اندرکاران حوزه بهداشت و درمان این استان برای نزدیک شدن دولت به هدفش که همان کمک به محرومان، مستضعفان و مرزنشینان تقدیر کرد.
وی افزود: تا کنون که حدود سه سال از اجرای طرح تحول نظام سلامت می گذرد ۶ بیمارستان علاوه بر بیمارستان ۳۵ تختخوابی میرجاوه که امروز افتتاح شد در زهک، هیرمند، زابل، نیکشهر، راسک و زاهدان به بهره برداری رسیده و بیمارستان های متعددی نیز در دست طراحی و اجراست.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد:  احترام به مردم و توسعه خدمات درمانی و بهداشتی هدف ماست بر این اساس بیش از ۵۰۰ پروژه تقریبا تا کنون در سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسیده و ۴۰۰ پروژه دیگر نیز در دستور کار داریم که امیدواریم بتوانیم ۵۰ درصد آنها را تا قبل از پایان دولت به بهره برداری برسانیم.
وی افزود: راه اندازی این پروژه ها  اعتبار می خواهد با این وجود دولت یازدهم حتی در بدترین شرایط از حوزه سلامت غافل نشد وبهبود شاخص های بهداشتی کار بزرگی است که رئیس جمهوری قول داد و محقق کرد.

دکترمیری ئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت : 103 مورد از220 طرح افتتاح شده مربوط به حوزه  دانشگاه زاهدان است ومابقی از پروژه ها مربوط به  دانشگاه زابل وایرانشهر می باشد..
رئیس دانشگاه خاطرنشان کرد : طرح‌های افتتاحی در زاهدان شامل 37 خانه بهداشت روستایی، 24 مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و شهری، هفت مرکز تسهیلات زایمانی، 22 واحد مسکونی پزشک و ماما در روستاها، 9 پایگاه سلامت شهری، مرکز آموزش بهورزی چابهار، بیمارستان دارالشفا میرجاوه، درمانگاه سلامت در حاشیه شهر زاهدان و ستاد شبکه بهداشت و درمان چابهار است.

وی ادامه داد: با بهره‌برداری از این طرح‌ها 23 هزار و 385 متر مربع به مجموعه زیرساخت‌های نظام سلامت در سیستان و بلوچستان افزوده شد

لازم به ذکر است : 545 میلیارد و 286 میلیون ریال اعتبار برای ساخت  طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هزینه شده است.

وزیر بهداشت در ادامه سفر از روند ارائه خدمات بهداشتی ودرمانی در دومرکز خدمات جامع سلامت فاطمه الزهرا و ولیعصر بازدید کرد وسپس زاهدان را به مقصد تهران ترک کرد.

روابط عمومی و امور بین الملل  دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1396/02/20

معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در میرجاوه عنوان کرد : نظارتهای بهداشت محیطی بر کنترل کیفی آب ومواد غذایی عامل بازدارنده شیوع بیماریهاست.
بازگشت دستگاه MRI بيمارستان علي ابن ابيطالب(ع) به چرخه خدمت
ارائه خدمات تشخیصی به 2800 نفر از مراجعان در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان
آغاز به کار همایش کشوری پیوند اعضا با هدف ترویج فرهنگ اهدای عضو در استان سیستان وبلوچستان
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همراه خیرین سلامت برای انجام اعمال جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد
برگزاری مرحله کشوری بخش کتبی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
معاون فنی مرکز بهداشت استان عنوان کرد: آموزشهای عملی بصورت ایفای نقش، لازمه ارتقای مهارت ارائه دهندگان خدمات سلامت سطح یک
پیشنهاد معاون امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به صدا و سیمای مرکز استان؛ نذر سلامت با هدف ارتقاء سواد و شاخص های سلامت در استان
موفقیت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در کسب سه مدال، در دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور
بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه از داروخانه های شبانه روزی زاهدان
اختصاص دو درصد سود سالیانه یک مجموعه صنعتی با مدیریت یک هم استانی مقیم مشهد به مجمع خیرین سلامت استان سیستان و بلوچستان
کمک خیرین در افزایش سواد سلامت یکی از نیاز های بزرگ برای توسعه سلامت و پیشگیری از بیماری ها
همه باید برای کاهش آلام بیماران و ارتقاء سلامت در استان سیستان و بلوچستان دست در دست هم دهیم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در همایش بزرگ هم استانی های مقیم خراسان رضوی:
..............................
اجرای راند دوم عملیات سمپاشی مالاریا در شهرهای سوران وسراوان ...سم پاشی 80 کانون پرخطرمالاریا
سیستان و بلوچستانی های مقیم مشهد هم پیمان با هم برای کاهش آلام بیماران نیازمند و ارتقاء زیرساختهای بهداشتی و درمانی
معاون بهداشتی دانشگاه درنشست مشترک با مدیر کل زندانهای استان: لازمه تحقق عدالت در سلامت ارائه خدمات سلامت برابر به همه افراد چه در زندان ،چه در نقاط دوردست وشهرها ومراکز استانهاست .
انتصاب دکتر مریم زابلی مدیر گروه سلامت جمعیت دانشگاه بعنوان مشاور مدیرکل سلامت جمعیت وخانواده ومدارس وزارت بهداشت
دکتر سید محمد هاشمی شهری در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری برای کاهش آسیب های اجتماعی؛