اخبار > روابط عمومی/وزیر بهداشت در جمع داوطلبان سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد:با افتخار می گویم که داوطلب سلامت هستم.

وزیر بهداشت در سفر به زاهدان در جمع داوطلبان سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان حضور یافت  واز خدمات ارزشمند این قشر به مردم تقدیر کرد.

دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی در سفر یک روزه به زاهدان ودر حاشیه افتتاح مراکز خدمات جامع سلامت در مراسم  داوطلبان سلامت حضور یافت وضمن تقدیر از خدمات ارزشمند این قشر زحمتکش اظهار داشت :هدف همه دست اندرکاران نظام سلامت ارتقای سلامت مردم عزیز ایران است وداوطلبان سلامت نمونه بارز همدلی ومشارکت در عرصه سلامت هستند.

وی خاطر نشان کرد :داوطلبان سلامت در زمینه مشارکت مردم در برنامه های سلامت  نقش بسزایی رادر کشور  ایفا کرده اند ودانشگاه زاهدان با کمک داوطلبان سلامت بومی و منطقه ای به موفقیتهای زیادی در مسیر ارتقای سلامت مردم دست یافته است .

دکتر طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان  نیز در این مراسم اظهار داشت :حدود 10 هزار داوطلب سلامت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با تیم های سلامت با هدف اطلاع رسانی به مردم وپیشگیری از بیماریها بصورت خودجوش همکاری ومشارکت می کنند.

وی ادامه داد :داوطلبان سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در برنامه هایی شامل واکسیناسیون کودکان زیر 5 سال ،پیشگیری از مرگ مادران باردار ،مالاریا،سل والتور وتالاسمی در مناطق دورافتاده وحتی شهر زاهدان مشارکت چشمگیری  داشته اند.

لازم به ذکر است: در این مراسم از 5 نفر از داوطلبان نمونه  سلامت دانشگاه زاهدان با حضور وزیر بهداشت واستاندار با اهدای لوح تقدیر وجوایزی تقدیر گردید .

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

نسخه قابل چاپ 1396/02/21|News, Other|١٥٥٢٣

پیام تسلیت ریاست محترم دانشگاه در پی سقوط هواپیمای مسافربری تهران –یاسوج
میزان دسترسی هموطنان عزیز به خدمات درمانی با حضور پزشکان متخصص در مراکز تازه تاسیس افزایش می یابد
تمدید مهلت ارسال مقالات همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
کارگاه مداخلات روانشناختی در درمان خیانت های زناشوئی در حاشیه همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
قابل توجه شرکت کنندگان همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
اطلاعیه اداره رفاه دانشگاه
اطلاعیه معاونت غذا و دارو دانشگاه
پایان کار بیست وسومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران در چابهار
گزارش تصویری از بیست و سومین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی فیزیولوژی و فارماکولوژی
برگزاری دو سمپوزیوم دانشجویی در دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران برای اولین بار در طول 22 دوره گذشته
قابل توجه اعضاء محترم هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان گرامی
تاکید بر تکمیل چرخه درمان بیماران در کنارک و کاهش مراجعات مردم به چابهار و زاهدان
تعدادی از پیشکسوتان انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران در چابهار مدرسه می سازند
حضور مجازی استاد دانشگاه هوستون آمریکا در دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
بازدید بیش از 1000 نفر از از نمایشگاه تجهیزات پزشکی وصنایع دستی استان سیستان وبلوچستان در حاشیه محل برگزاری کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی چابهار
آغاز دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران با حضور محققان, اساتید, اعضای هیئت علمی و دانشجویان داخل و خارج از کشور
روابط عمومی/ همایش استانی سلامت عابران پیاده با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وپلیس راهور استان ....رونمایی از دو طرح سفیر سلامت دانش آموزی وهمیار پلیس وسفیر سلامت سرباز برای اولین بار درکشور
روابط عمومی/معاون فنی مرکز بهداشت استان در مراسم نماز جمعه مهرستان عنوان کرد: نزدیک به نیمی از پروژه های مصوب سفر وزیر بهداشت در مهرستان به بهره برداری رسیده است.
اعلام لیست مقالات پذیرفته شده در همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت 22 بهمن ماه