اخبار > توجه دولت تدبیر و امید به بخش بهداشت ودرمان، پاسخ مناسبی به مطالبات مردمی است

توجه دولت تدبیر و امید به بخش بهداشت ودرمان، پاسخ مناسبی به مطالبات مردمی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اعلام این مطلب گفت؛ پاسخگویی به مطالبات و درخواست های مردمی همواره مورد توجه مدیران نظام سلامت بوده و اقداماتی که در دولت تدبیر و امید برای ارتقا دسترسی هموطنان به خدمات بهداشتی و درمانی صورت گرفته است پاسخ مناسبی به مطالبات بر حق مردم است.
دکتر محمود رضا میری که در حاشیه مراسم روز دانشجو با خبرنگار وبدا در زاهدان سخن می گفت با تاکید بر اهمیت توجه به مطالبات عمومی مردم گفت: افزایش ۴۵ درصدی تعداد پزشکان متخصص در شهرستان های تابعه دانشگاه از جمله نتایج و برکات طرح تحول نظام سلامت است و در حال حاضر در تمام بیمارستان های شهرستان های تابعه این دانشگاه به جز یک بیمارستان جدیدالتاسیس، پزشک متخصص سونوگرافی خانم حضور دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به کاهش ۸۵ درصدی میزان بروز موارد جدید تالاسمی گفت؛ کنترل بیماری های ژنتیکی نیازمند آگاهی و مشارکت همگانی و ارائه خدمات مشاوره ای و تشخیصی است. وی افزود؛ در حال حاضر مرکز تشخیص قبل از تولد تالاسمی و همچنین آزمایشگاه ژنتیک در زاهدان فعال است.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهداتوجه دولت تدبیر و امید به بخش بهداشت ودرمان، پاسخ مناسبی به مطالبات مردمی است

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1396/09/12