اخبار > اعزام تیم های ورزشی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به دومین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در خزر آباد ساری

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

خبـــر

تیم های ورزشی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به دومین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی کارکنان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در بخش آقایان اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی- دکتر زند مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: در این دوره از  مسابقات 40 نفر از کارکنان شاغل در رشته های تیمی و انفرادی فوتسال( 12 نفر) دارت(6 نفر)، شنا( 5 نفر)، والیبال (12 نفر)و تنیس روی میز(5 نفر) با انتخاب ونظر هیات ورزشی مربوطه،  اعزام شدند.

وی ادامه داد: این مسابقات از دوازدهم تا 24 آذر ماه در خزر آباد ساری در شش رشته با حضور بالغ بر دو هزار نفر از کارکنان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار می شود.

وی افزود: شهریور امسال این مسابقات در بخش بانوان نیز در محل مذکور برگزار شد.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

1396/09/12|News|١٦٩٥٢