اخبار > روابط عمومی/معاون بهداشتی دانشگاه عنوان کرد:اجرای پایش محیطی کشف ویروس فلج اطفال برای اولین بار در کشور در استان سیستان و بلوچستان

به منظور ریشه کنی فلج اطفال پایش محیطی برای اولین بار در کشور در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بصورت پایلوت آغاز و سپس در تمامی استانها اجرایی خواهد شد.

دکتر سید مهدی طباطبایی :معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت : در سالهای آخر ریشه کنی ویروس پولیوی وحشی، تمامی آزمایشگاههای پولیوی سراسر دنیا مکلف و متعهد به انجام پایش محیطی ویروس فلج اطفال هستند، به این معنی که علاوه بر جستجوی ویروس پولیو در نمونه مدفوع بیماران مبتلا به فلج شل حاد، جستجوی ویروس پولیو در نمونه های فاضلاب و آبهای سطحی هم می بایست انجام گیرد تا هرگونه ویروس وارداتی و یا ویروس در گردش در جامعه که بصورت "ساکت، مخفی و بدون علائم بیماری در انسانها" در جامعه در حال گردش است در اسرع وقت شناسایی شود.

وی ادامه داد:  استان سیستان و بلوچستان به دلیل موقعیت جغرافیایی و داشتن مرز مشترک با دو کشور پولیو آندمیک فلج اطفال در حال حاضر مهمترین استان کشور از نظر بررسی وجود ویروس پولیو در فاضلاب است و نمونه های فاضلاب و آبهای سطحی بطور ماهانه ازسایت های انتخاب شده به آزمایشگاه پایش محیطی ارسال خواهند شد تا بررسی حضور ویروس پولیو در این نمونه ها انجام گیرد. و نمونه گیری به تدریج به استانهای مجاور و نهایتاً سراسر کشور گسترش خواهد یافت.

لازم به ذکر است در فروردین ماه سال جاری کارشناسان سازمان جهانی بهداشت و مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وآزمایشگاه کشوری فلج اطفال جهت آموزش تئوری وعملی و بررسی منطقه در زاهدان حضور یافته و به 50 نفر از کارشناسان این دانشگاه آموزشهای لازم در خصوص روشهای نمونه گیری از فاضلاب را ارائه نمودند.

امتحانی14/آذر96

روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1396/09/14

معاون اجرایی مرکز بهداشت استان در میرجاوه عنوان کرد : نظارتهای بهداشت محیطی بر کنترل کیفی آب ومواد غذایی عامل بازدارنده شیوع بیماریهاست.
بازگشت دستگاه MRI بيمارستان علي ابن ابيطالب(ع) به چرخه خدمت
ارائه خدمات تشخیصی به 2800 نفر از مراجعان در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان
آغاز به کار همایش کشوری پیوند اعضا با هدف ترویج فرهنگ اهدای عضو در استان سیستان وبلوچستان
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همراه خیرین سلامت برای انجام اعمال جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد
برگزاری مرحله کشوری بخش کتبی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
معاون فنی مرکز بهداشت استان عنوان کرد: آموزشهای عملی بصورت ایفای نقش، لازمه ارتقای مهارت ارائه دهندگان خدمات سلامت سطح یک
پیشنهاد معاون امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به صدا و سیمای مرکز استان؛ نذر سلامت با هدف ارتقاء سواد و شاخص های سلامت در استان
موفقیت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در کسب سه مدال، در دهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور
بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه از داروخانه های شبانه روزی زاهدان
اختصاص دو درصد سود سالیانه یک مجموعه صنعتی با مدیریت یک هم استانی مقیم مشهد به مجمع خیرین سلامت استان سیستان و بلوچستان
کمک خیرین در افزایش سواد سلامت یکی از نیاز های بزرگ برای توسعه سلامت و پیشگیری از بیماری ها
همه باید برای کاهش آلام بیماران و ارتقاء سلامت در استان سیستان و بلوچستان دست در دست هم دهیم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در همایش بزرگ هم استانی های مقیم خراسان رضوی:
..............................
اجرای راند دوم عملیات سمپاشی مالاریا در شهرهای سوران وسراوان ...سم پاشی 80 کانون پرخطرمالاریا
سیستان و بلوچستانی های مقیم مشهد هم پیمان با هم برای کاهش آلام بیماران نیازمند و ارتقاء زیرساختهای بهداشتی و درمانی
معاون بهداشتی دانشگاه درنشست مشترک با مدیر کل زندانهای استان: لازمه تحقق عدالت در سلامت ارائه خدمات سلامت برابر به همه افراد چه در زندان ،چه در نقاط دوردست وشهرها ومراکز استانهاست .
انتصاب دکتر مریم زابلی مدیر گروه سلامت جمعیت دانشگاه بعنوان مشاور مدیرکل سلامت جمعیت وخانواده ومدارس وزارت بهداشت
دکتر سید محمد هاشمی شهری در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری برای کاهش آسیب های اجتماعی؛