اخبار > تجلیل از 12 دانشجوی رتبه اول تا سوم گروه رادیولوژی و 2 نفر از فعالان آموزشی این رشته

خبــــر

صبح امروز طی مراسمی از 12 نفر از دانشجویان رتبه های اول تا سوم گروه رادیولوژی و 2 نفر از فعالان آموزشی این رشته تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی- دکتر منیژه خلیلی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با تبریک هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم(ص) و همچنین تبریک روز رادیولوژی گفت: تلاشگران این رشته، به طریق اولی در خدمت جامعه انسانی هستند.
وی افزود: امیدواریم دانشجویان با تلاش بیش از پیش در تحصیل علم کوشا باشند.
دکتر نخعی رئیس دانشکده پیراپزشکی نیز با بیان اینکه رشته تکنولوژی پرتوشناسی از سال 1367 در مقطع کاردانی در این دانشگاه دانشجو پذیرش کرد گفت: تا کنون 469 نفر در مقطع کاردانی و 169 نفر در مقطع کارشناسی در این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند.
وی با اشاره به همکاری کاردانان خبره در امور آموزشی این رشته با توجه به کمبود اعضای هیئت علمی گفت: خوشبختانه با جذب 3 عضو هیئت علمی، این گروه توانی دوباره گرفت.
وی با بیان درخواست هایی جهت رفع کمبودهای تجهیزاتی تاکیدکرد: دانشجویان همواره باید بر مطالبات به حق خود پافشاری نموده و ما موظف به تلاش برای احقاق آن هستیم.
دکترمحمد هادی عباسی مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه نیز در این مراسم ضمن تبریک اعیاد و روز رادیولوژی، بر ضرورت تشکیل انجمن مستقل رادیولوژی در استان تاکید کرد.
در این مراسم خانم دکتر صانعی مدیر گروه رادیولوژی ، خانم سرابندی مسئول بخش رادیولوژی بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان، نیز به بیان مطالبی در خصوص مطالبات و مسائل مرتبط با این گروه پرداختند.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

نسخه قابل چاپ 1396/09/14|News|١٦٩٧٢

پیام تسلیت ریاست محترم دانشگاه در پی سقوط هواپیمای مسافربری تهران –یاسوج
میزان دسترسی هموطنان عزیز به خدمات درمانی با حضور پزشکان متخصص در مراکز تازه تاسیس افزایش می یابد
تمدید مهلت ارسال مقالات همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
کارگاه مداخلات روانشناختی در درمان خیانت های زناشوئی در حاشیه همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
قابل توجه شرکت کنندگان همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
اطلاعیه اداره رفاه دانشگاه
اطلاعیه معاونت غذا و دارو دانشگاه
پایان کار بیست وسومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران در چابهار
گزارش تصویری از بیست و سومین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی فیزیولوژی و فارماکولوژی
برگزاری دو سمپوزیوم دانشجویی در دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران برای اولین بار در طول 22 دوره گذشته
قابل توجه اعضاء محترم هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان گرامی
تاکید بر تکمیل چرخه درمان بیماران در کنارک و کاهش مراجعات مردم به چابهار و زاهدان
تعدادی از پیشکسوتان انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران در چابهار مدرسه می سازند
حضور مجازی استاد دانشگاه هوستون آمریکا در دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
بازدید بیش از 1000 نفر از از نمایشگاه تجهیزات پزشکی وصنایع دستی استان سیستان وبلوچستان در حاشیه محل برگزاری کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی چابهار
آغاز دومین کنگره بین المللی و بیست و سومین کنگره فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران با حضور محققان, اساتید, اعضای هیئت علمی و دانشجویان داخل و خارج از کشور
روابط عمومی/ همایش استانی سلامت عابران پیاده با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وپلیس راهور استان ....رونمایی از دو طرح سفیر سلامت دانش آموزی وهمیار پلیس وسفیر سلامت سرباز برای اولین بار درکشور
روابط عمومی/معاون فنی مرکز بهداشت استان در مراسم نماز جمعه مهرستان عنوان کرد: نزدیک به نیمی از پروژه های مصوب سفر وزیر بهداشت در مهرستان به بهره برداری رسیده است.
اعلام لیست مقالات پذیرفته شده در همایش ملی روانشناسی و آسیب های روانی –اجتماعی
پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت 22 بهمن ماه