اخبار > بر اساس آمار ها بیشتر افراد شاغل در اورژانس های بیمارستانی بیش از یک بار در طول دوران خدمت مورد خشونت مراجعان قرار می گیرند

خبــــر

مسئول اداره اورژانس های بیمارستان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی زاهدان گفت: بیشتر افراد شاغل در اورژانس های بیمارستانی، خشونت مراجعان را بیش از یکبار در طول دوران خدمت تجربه می کنند.

به گزارش روابط عمومی- علیرضا سندگل مسئول اداره اورژانس های بیمارستان مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی  زاهدان گفت: متاسفانه بروز خشونت در محیط های درمانی، به هر علتی، ضمن بر هم زدن نظم و ایجاد اخلال در فرایند ارائه خدمات، منجر به کاهش انگیزه کاری کارکنان می شود.

وی ادامه داد: باید شرایط به گونه ای پیش رود که حمایت لازم از پرسنل درگیر در حادثه بعمل آید تا ضمن پیشگیری از بروز مجدد چنین حوادثی، در راستای استرس زدایی از کارکنان گام برداشته شود.

این دانش آموخته رشته های پرستاری و روانشناسی، با تاکید بر اینکه بروز خشونت در اورژانس ها قابل پیشگیری است تصریح کرد: در این راستا پژوهش های متعددی در دنیا انجام شده و  تدوین پروتکل های مناسب برای مواقع رخداد خشونت در راستای ایمنی بیماران، همراهان و پرسنل بخش، بررسی منظم نحوه صحیح عملکرد سیستم امنیتی اورژانس، هماهنگی لازم سیستم امنیتی بیمارستان با مسئولان دادگستری منطقه، آموزش مناسب پرسنل برای درک مناسب احتمال رخداد خشونت و یادگیری تکنیکهای مناسب برای جلوگیری از آن، انجام مداخلات غیر خشن و لزوم درخواست کمک و تدوین حداکثر تنبیه و مجازات ممکن برای افرادی که باعث خشونت در اورژانس بیمارستان میشوند از جمله مهمترین راهکارها عنوان شده است.

وی گفت: همچنین بر اساس تحقیقات، سوء رفتار کلامی توسط مراجعان اورژانس رتبه اول، تهدید رتبه دوم و ضرب و جرح رتبه سوم الگوی خشونت ها را به خود اختصاص داده اند.

رئیس سازمان نظام پرستاری زاهدان همچنین ابراز امیدواری کرد:. از طریق رسانه های جمعی بتوان گام مهمی در راستای حمایت و هویت شغلی مقام شامخ کادر درمان بعنوان تلاشگران عرصه سلامت برداشت وتلاشهای این قشر بیشتر به مردم فهیم جامعه معرفی شود.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان

1396/10/19

قابل توجه کارکنان/ آزمونهای الکترونیکی
برنامه ریزی جهت خدمت رسانی به زایرین اربعین حسینی در پایانه مرزی میرجاوه
پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت همکارعزیز شادروان جمشید جمشیدزاده (جمشیدزهی) بهیار بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان خاش
قابل توجه اساتید وپژوهشگران علاقه مند به برنامه های تحقیقاتی و آموزشی
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و دادگستری استان تفاهم نامه همکاری در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی امضاء می کنند
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ، پیشرو در زمینه تکثیر و پرورش حیوانات آزمایشگاهی
راه اندازی واحد راهنمای ارائه خدمات (میز خدمت) در دو حوزه بهداشت ودرمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان: تکریم ارباب رجوع، جلوگیری از اتلاف وقت
قابل توجه دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه / مسابقه کتابخوانی ماه هشتم
برگزاری آزمون ارتقاء و گواهینامه دستیاران تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
دانشجویان متعهد خدمت رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان محل گذراندن طرح تعهد خود را انتخاب کردند
ارائه حدود 7 هزار مشاوره تخصصی رایگان به مبتلایان سوء تغذیه ، دستاوردی نوین در راستای طرح تحول سلامت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
معاون امور علمي،‌ فرهنگي و اجتماعي سازمان برنامه و بودجه كشور:
قابل توجه کارکنان/ اتمام فرآیند تکمیل فرم ارزیابی عملکرد سال 95 کارکنان در سامانه
رئیس گروه بیماریهای واگیر دانشگاه در کارگاه آموزشی پیشگیری از CCHF در سراوان عنوان کرد :کاهش 70 درصدی موارد قطعی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو نسبت به سال 96 در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
با تاکید ریاست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان کارگاه آموزشی رعایت اصول بهداشتی برای آشپزان وفروشندگان مرغ کنتاکی در زاهدان برگزار شد ... پلمپ 78 مر کز عرضه مواد غذایی از ابتدای سال 97 در زاهدان
هیئت شنای دانشگاه اعلام کرد:
دستاوردهای کمپین اطلاع رسانی وغربالگری سل با مشارکت داوطلبان سلامت ...آموزش پیشگیری از سل به 250 هزار شهروند زاهدانی وشناسایی 21 مسلول در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
برگزاری طرح آموزش بهداشت خانواده به همت کانون دانشجویی داوطلبان سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
تاکید بر ساخت سه بیمارستان 540 تختخوابی در استان به صورت هیئت امنایی
معاون بهداشتی دانشگاه عنوان کرد : علی رغم افزایش موارد حیوان گزیدگی در استان با اقدامات بموقع تیم های بهداشت ودرمان، خوشبختانه مورد مرگ ناشی از هاری در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نداشتیم.