اخبار > روابط عمومی/ آغاز برنامه های بسیج ملی تغذیه در استان با شعار چاقی یا سلامتی انتخاب با شماست

به مناسبت آغاز بسیج ملی تغذیه با شعار پیشگیری ودرمان چاقی برنامه های آموزشی، غربالگری ،مشاوره تغذیه ،وانجام برخی آزمایشات قند وچربی در برخی ازنهادهای استان ومعاونت بهداشتی آغاز گردید .

به گزارش روابط عمومی: دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مراسم آموزشی تغذیه سالم وپیشگیری از چاقی عنوان کرد روند هشدار دهنده و رو به گسترش اضافه وزن و چاقي و بيماري هاي غيرواگير مرتبط با آن و پيامدهاي زيانبار آن از مهمترين مشكلات بهداشتي عمومي در كشورهاي توسعه يافته و در حال توسعه بشمار مي رود و بر اساس آمار سازمان بهداشت جهاني حدود دو ميليارد نفر بزرگسال دچار اضافه وزن و 650 ميليون نفر در جهان چاق مي باشند.

وی ادامه داد : چاقي و اضافه وزن يكي از عوامل مهم و موثر در بروز بيماريهاي غير واگير مرتبط با تغذيه است،كه بدنبال تغيير در الگوي مصرف غذايي، مصرف بي رويه مواد قندي و چربيها، غذاهاي چرب و سرخ شده، فست فودها و كم تحركي منجر به اضافه وزن و چاقي شده و خطر بروز بيماريهاي غير واگير از جمله بيماريهاي قلبي عروقي، ديابت، سرطان، فشار خون بالا، ديس ليپيد مي و ...را افزايش مي دهد.

وی تصریح کرد : به مناسبت آغاز بسیج ملی تغذیه از 30-15دیماه با شعار پیشگیری از چاقی با تغذیه در کشور آغاز گردیده است که به تبع آن در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برنامه های تن سنجی ،اندازه گیری قد و وزن،غربالگری ومشاوره تغذیه و انجام تست های قند خون وچربی برای  افراد در حال انجام می باشد .

وی از همه مردم خواست به منظور غربالگری ومشاوره های تغذیه واطلاع از وضعیت سلامت خودشان به مراکز جامع سلامت مراجعه نمایند .و ورزش وتحرک کافی را در برنامه های کاری خودشان قرار دهند .

امتحانی 20دیماه96

روابط عمومی وروابط بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1396/10/20

قابل توجه کارکنان/ آزمونهای الکترونیکی
برنامه ریزی جهت خدمت رسانی به زایرین اربعین حسینی در پایانه مرزی میرجاوه
پیام تسلیت رییس دانشگاه در پی درگذشت همکارعزیز شادروان جمشید جمشیدزاده (جمشیدزهی) بهیار بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان خاش
قابل توجه اساتید وپژوهشگران علاقه مند به برنامه های تحقیقاتی و آموزشی
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و دادگستری استان تفاهم نامه همکاری در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی امضاء می کنند
دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ، پیشرو در زمینه تکثیر و پرورش حیوانات آزمایشگاهی
راه اندازی واحد راهنمای ارائه خدمات (میز خدمت) در دو حوزه بهداشت ودرمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان: تکریم ارباب رجوع، جلوگیری از اتلاف وقت
قابل توجه دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه / مسابقه کتابخوانی ماه هشتم
برگزاری آزمون ارتقاء و گواهینامه دستیاران تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
دانشجویان متعهد خدمت رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان محل گذراندن طرح تعهد خود را انتخاب کردند
ارائه حدود 7 هزار مشاوره تخصصی رایگان به مبتلایان سوء تغذیه ، دستاوردی نوین در راستای طرح تحول سلامت در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
معاون امور علمي،‌ فرهنگي و اجتماعي سازمان برنامه و بودجه كشور:
قابل توجه کارکنان/ اتمام فرآیند تکمیل فرم ارزیابی عملکرد سال 95 کارکنان در سامانه
رئیس گروه بیماریهای واگیر دانشگاه در کارگاه آموزشی پیشگیری از CCHF در سراوان عنوان کرد :کاهش 70 درصدی موارد قطعی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو نسبت به سال 96 در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
با تاکید ریاست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان کارگاه آموزشی رعایت اصول بهداشتی برای آشپزان وفروشندگان مرغ کنتاکی در زاهدان برگزار شد ... پلمپ 78 مر کز عرضه مواد غذایی از ابتدای سال 97 در زاهدان
هیئت شنای دانشگاه اعلام کرد:
دستاوردهای کمپین اطلاع رسانی وغربالگری سل با مشارکت داوطلبان سلامت ...آموزش پیشگیری از سل به 250 هزار شهروند زاهدانی وشناسایی 21 مسلول در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
برگزاری طرح آموزش بهداشت خانواده به همت کانون دانشجویی داوطلبان سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
تاکید بر ساخت سه بیمارستان 540 تختخوابی در استان به صورت هیئت امنایی
معاون بهداشتی دانشگاه عنوان کرد : علی رغم افزایش موارد حیوان گزیدگی در استان با اقدامات بموقع تیم های بهداشت ودرمان، خوشبختانه مورد مرگ ناشی از هاری در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نداشتیم.