اخبار > تجلیل از مقام شامخ پرستار و تقدیر از پرستاران برگزیده با حضور مسئولین استانی

تجلیل از مقام شامخ پرستار و تقدیر از پرستاران برگزیده با حضور مسئولین استانی

آئین بزرگداشت منزلت پرستار و تقدیر از پرستاران برگزیده با حضور جمعی از مسئولین استانی و اعضاء جامعه پرستاری برگزار شد.
در این مراسم که صبح امروز پنجشنبه در محل تالار میثاق برگزار گردید، 100 پرستار نمونه استانی و 2 پرستار نمونه کشوری با حضور استاندار سیستان و بلوچستان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، مدیر کل بیمه سلامت و رئیس شورای هماهنگی بیمه های استان، روسای سازمان های نظام پرستاری و پزشکی، فرماندهی بهداری رزمی سپاه پاسداران، رئیس دانشکده پرستاری و مامائی، مدیر دفتر پرستاری و جمعی از معاونین و مدیران دانشگاه معرفی شده و مورد تقدیر قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی - سید دانیال محبی نیا استاندار سیستان وبلوچستان ضمن تبریک میلاد حضرت زینب کبری (س) از کار پرستاری به عنوان افضل الاعمال یاد کرد و گفت: بافضیلت ترین کارها آن است که با سختی همراه باشد و این سختی در حرفه پرستاری به خوبی جلوه می کند.

وی افزود: باید به پرستاران با توجه به سختی کار آنان لقب مادران مهربانی داد که در طول شب با درد بیمار درد می کشند و با بهبودی بیمار خرسند می شوند.
مهندس محبی تصریح کرد: زمانی که بیمار با وجود شدت بیماری با سیمای مهربان پرستار روبه رو می شود میتوان گفت که از آلام اوکاسته می شود و اینجاست که اهمیت حضور و کار پرستار خودنمایی می کند.
استاندار سیستان و بلوچستان در بخش دیگری از سخنان خود از برنامه های دانشگاه و نظام بیمه ای در افزایش ضریب پرداخت به کادر پرستاری خبر داد و گفت؛ با وجود کمبود منابع مالی همواره شاهد ارائه بهترین خدمات از سوی کادر پرستاری بوده ایم واین نیز نشان دهنده ی بُعد دیگری از شخصیت والای پرستاران است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان دیگر سخنران این مراسم بود. دکتر محمود رضا میری ضمن احترام به مقام شامخ بزرگ بانوی صبر واستقامت و بزرگ پرستار کربلا حضرت زینب کبری(س)، حرفه ی پرستاری را افتخار بزرگی برای همکاران شاغل به این کار دانست و افزود:
درتمامی حرفه ها و کارها سختی هایی وجود دارد و این سختی ها به دلیل شرایط خاص کاری و ارتباط بمستقیم با سلامت مردم در حوزه پرستاری بیشتر و مشهود تر از سایر حرفه ها، حتی در مقایسه با سایر حرف مرتبط با سلامت است. وی افزود؛ همه ما شاهدیم که همکاران پرستار با صبر، شکیبایی و نجابتی مثال زدنی مشکلات ارتباط مستقیم با بیمار را پذیرفته اند و با نیت خدائی به خدمت به مردم مشغول هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: با وجود اتفاقات مهمی که در زمینه توسعه تخت های بستری و تجهیزات پزشکی اتفاق افتاده است، این امکانات بدون حضور نیروی انسانی متخصص و از جمله پرستاران عزیز در خدمت ارتقا سلامت مردم قرار نمی گیرد.
دکتر میری توجه به مسائل و مشکلات حوزه پرستاری را وظیفه مدیریت دانشگاه عنوان کرد و افزود؛ با توجه به مسائل تشکیلاتی و کمبود منابع و زیر ساخت های حوزه سلامت هر یک از همکاران ما در دانشگاه علوم پزشکی با ظرفیتی بیشتر از توان یک نفر کار می کنند و ما مصمم هستیم تا در کنار رفع محدودیت های موجود در مسیر جذب نیرو مراکز جدید ارائه خدمت را در کوتاه ترین زمان ممکن تجهیز و به چرخه ارائه خدمات به مردم وارد کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود؛ من و سایر مسئولین دانشگاه از مشکلات و خواسته های جامعه پرستاری آگاه هستیم و برای رفع این مشکلات برنامه ریزی های زیادی تا کنون صورت گرفته است که استفاده از منابع مالی در اختیار دانشگاه برای پرداخت بخشی از مطالبات مالی همکارن از آن جمله است.
وی با تائید درخواست به حق جامعه پرستاری در منظم بودن پرداخت کارانه و اضافه کار گفت: عدالت در پرداخت کارانه و اضافه کار از مسیر پرداخت مبتنی بر عملکرد می گذرد و استقرار سامانه مالی قاصدک در تمام دانشگاه های علوم پزشکی و الزام همه دانشگاه ها به پرداخت از طریق این سامانه مالی به همین دلیل صورت گرفته است.
دکتر میری از فعال سازی کمیته های اجرایی بیمارستان ها به عنوان مهمترین عامل در اصلاح اشکالات احتمالی طرح قاصدک یاد کرد و افزود: به منظور استفاده از نظرات همکاران در اصلاح متغییرهای این سامانه کمیته ای در حوزه معاونت درمان تشکیل شده و دانشگاه برای بهبود این سامانه از هرنوع پیشنهاد سازنده ی همکاران پرستار استقبال می کند.
حمایت از استقرار بیمه مسدولیت پرستاری، هیئت علمی بودن سرپرستاران در بیمارستان های آموزشی، توسعه امکانات رفاهی و توسعه تشکیلات و چارت پرستاری در مراکز درمانی از دیگر برنامه هائی بود که رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به آنها اشاره کرد.

دکتر محمد صفدری مدیر کل بیمه سلامت استان نیز در این مراسم گفت: این که جامعه ی ما قدردان زحمات و تلاشهای شبانه روزی پرستاران است نشان از رضایت ازاین قشر زحمتکش دارد.
وی افزود: همه پرستاران و کادر بهداشت و درمان با الگو قرار دادن صبوری و دریادلی حضرت زینب کبری(س) به دنبال ارائه خدمات بهتر به مردم هستند که جای شکرگزاری به درگاه خداوند دارد.
یکی از نمایندگان جامعه پرستاری استان نیز در این مراسم سخنرانی کرد. آقای نور احمد واحدی طبس که یکی از اعضاء هیئت مدیره نظام پرستاری زاهدان است ضمن بیان برخی مطالبات گفت: کار پرستاری کاری خدایی و نیت آنها نزدیک شدن به خداوند است.
وی در ادامه تصریح کرد؛ با نگاه مدبرانه و پدرانه رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، تعامل بسیار خوب و موثری میان هیئت مدیره سازمان نظام پرستاری و دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد.
آقای واحدی با اشاره به قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری افزود: اجرای این قانون در دراز مدت علاوه بر کاهش هزینه های درمانی برای بیمه ها و مردم، منجر به افزایش دریافتی همکاران پرستار خواهد شد.
همچنین در این مراسم رضا نظام دوست به عنوان نماینده ی دانشجویان رشته پرستاری گفت: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از دانشگاه های پیشرو در حمایت از طرح راه اندازی معاونت پرستاری بود که انتظار داریم این موضوع همچنان با جدیت پی گیری شود. تامین منابع مالی و افزایش حق الزحمه دانشجویان پرستاری که در مراکز درمانی دوره کاروزی (اینتر شیپی) خود را می گذرانند از دیگر درخواست های نماینده دانشجویان پرستاری بود.
در ادامه این مراسم از آقای عباسعلی صیادی و خانم فرحناز کیانیان که به عنوان پرستاران نمونه کشوری معرفی شده بودند تقدیر و تشکر شد. همچنین 100 پرستار و دانشجوی نمونه پرستاری از دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و سایر دستگاه های مرتبط با سلامت معرفی شدند و از این عزیزان تقدیر و تشکر شد.

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1396/11/05