اولین همایش استانی آموزش وسلامت عابران پیاده با رونمایی از دوطرح سفیر سلامت همیار پلیس وسفیر سلامت سرباز با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وپلیس راهور استان برگزار گردید.

دکتر طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این همایش اظهار داشت :یکی از برنامه های مهم  سازمان جهانی بهداشت کاهش 50 درصدی تلفات جاده ای و آسیبهای بعدی ناشی از آن تا سال 2020 می باشد وبر اساس تحقیقات وافزایش وسایط نقلیه صدمات تصادفات رانندگی بعنوان سومین عامل مرگ ومیر در جهان می باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مشارکت مردم و آموزش در مسیر ارتقای فرهنگ ترافیکی را یکی از مهمترین عوامل کاهش صدمات ترافیکی عنوان کرد وافزود در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با مشارکت پلیس راهورتلاش خواهیم کرد  برنامه های آموزشی سلامت محور با هدف کاهش حوادث ترافیکی با بهره گیری از سفیران سلامت را اجرایی نماییم.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد :در حال حاضر حوادث ترافیکی سومین عامل مرگ ومیر در کشور است بطوریکه در 10سال گذشته 210678 نفر بر اثر حوادث ترافیکی در کشور جان خودشان را از دست داده اند و بر اساس گزارش مرکز پژوهشهای مجلس روزانه 32 میلیارد تومان ضرر اقتصادی ناشی از تصادفات را در کشور متحمل می شویم .

سرهنگ نامدرست رئیس پلیس رئیس پلیس راهور استان نیز در این همایش اظهار داشت : در استان 48 درصد فوت شدگان درون شهری را عابرین پیاده تشکیل می دهند  که با برنامه های آموزشی ومشارکتی با دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وبا مشارکت  سفیران سلامت  در زمینه کاهش حوادث ترافیکی گامهای موثری بر خواهیم داشت .

لازم به ذکر است :سفیران سلامت سرباز وسفیران سلامت دانش آموز همیار پلیس با آموزش به مردم (رانندگان وعابران پیاده ) در زمینه ترویج فرهنگ سلامت با محوریت کاهش حوادث ترافیکی تلاش خواهند کرد .

امتحانی25 بهمن 96

روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان