اخبار > ثبت نام آزمون استخدامی وزارت بهداشت از ۲۵ آبان ماه/ یکم دی ماه 96 زمان برگزاری آزمون/ بکارگیری ۸۰ درصد پذیرفته شدگان در بیمارستان های جدیدالاحداث

سرپرست اداره کل منابع انسانی وزارت بهداشت گفت: ثبت نام از طریق درگاه آزمون های استخدامی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org    از فردا، 25 آبان ماه ۹۶ آغاز خواهد شد و به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت.

معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ دکتر علی ابرازه، سرپرست اداره کل منابع انسانی وزارت بهداشت در خصوص آزمون استخدامی وزارت بهداشت گفت: حدود ۱۰ هزار  نفر در  سال جاری از طریق برگزاری این آزمون که مجری آن سازمان سنجش آموزش کشور می باشد به صورت پیمانی جذب دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی می شوند.

سرپرست اداره کل منابع انسانی وزارت بهداشت ادامه داد: ثبت نام از طریق درگاه آزمون های استخدامی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org    از فردا، 25 آبان ماه ۹۶ آغاز خواهد شد و به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت.

دکتر ابرازه با بیان اینکه پیش بینی می شود بیش از 150 هزار نفر در این آزمون شرکت کنند افزود: داوطلبان برای 4100 شغل محل رقابت خواهند کرد.
وی با اشاره به اینکه تاریخ آزمون برای کلیه رشته ها به جز متخصصین در روز جمعه، یکم دی ماه ۹۶ خواهد بود گفت: آزمون متخصصین نیز ۲۲ دی ماه ۹۶ برگزار خواهد شد.
سرپرست اداره کل منابع انسانی وزارت بهداشت افزود: بیش از80 درصد نیروی انسانی مورد نیاز در بیمارستان های جدید الاحداث و بخش های توسعه یافته و مابقی در سایر مراکز جدید و توسعه یافته بکارگیری می شوند.

1396/08/24