اخبار > اطلاعيه‌ درباره اصلاحات مربوط به دفترچه راهنماي ثبت‌نام‌ و شركت در‌ آزمون‌ استخدامي دانشگاه

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

پيرو انتشار دفترچه راهنماي ثبت‌نام آزمون استخدامي دانشگاه هاي علوم پزشكي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي سال 1396 در تاريخ 96/08/25، بدين وسيله به اطلاع تمامی متقاضيان مي‌رساند با توجه اصلاحات جديد ذيل در دفترچه راهنماي ثبت‌نام آزمون مذكور صورت گرفته است كه ضرورت دارد داوطلبان هنگام ثبت‌نام به اين نكات توجه نمايند. ضمناً آن دسته از داوطلباني كه قبلاً نسبت به ثبت‌نام اقدام نموده‌اند، مي‌توانند با توجه به توضيحات ذيل در صورت تمايل، نسبت به مشاهده و ويرايش اطلاعات ثبت‌نامي خود اقدام نمايند.

اصلاحات

1-در شرایط احراز تحصیلی کد رشته های 11682 11683(کارشناس امور اجرایی بیمارستان) لیسانس و فوق لیسانس مدیریت دولتی نیز لحاظ گردد.

2-در شرایط احراز تحصیلی کد رشته های 11695 11696 11698 11701 (کارشناس پذیرش و مدارک پزشکی) لیسانس مدارک پزشکی نیز لحاظ گردد.

3- در شرایط احراز تحصیلی کد رشته های  11712 11713 11714 (کارشناس تجهیزات پزشکی) دارا بودن مدرک تحصیلی لیسانس و فوق لیسانس و دکتری مهندسی پزشکی گرایشات(بیوالکتریک بیومواد بیوتریال بیومکانیک و رباتیک) لحاظ گردد.

4- در شرایط احراز تحصیلی کد رشته های 11716 11717 11718 (کارشناس تغذیه) لیسانس و فوق لیسانس تغذیه لحاظ گردد.

5- در شرایط احراز تحصیلی کد رشته های 11762 11763 11764 11765 11766 11767 (مهندسی تاسیسات) دارا بودن لیسانس و فوق لیسانس  مهندسی مکانیک در تمام گرایشات لحاظ گردد.

لازم به ذکر است جهت کلیه رشته شغل های مسئول خدمات مالی و مهندسی تاسیسات تنها متقاضی با جنسیت مرد  مورد نیاز می باشد.

1396/08/30